City Parkeringsservice A/S – Om os

City Parkeringsservice har eksisteret siden 1999 og er Danmarks 3. største private parkeringsselskab. Vores service er landsdækkende og vi varetager kontrollen på parkeringsområder hos den lille private erhvervsdrivende til landsdækkende boligselskaber, samt indkøbscentre med hundrede tusinde årligt besøgende.

City Parkeringsservice er repræsenteret i de 30 største byer i landet. Vi beskæftiger ca. 75 fuldtidsmedarbejdere, hvoraf hovedparten er parkeringsvagter. Vi er geografisk opdelt i 5 distrikter, med hovedkontor i København. Distrikt Nord-, Syd- og Vestsjælland med kontor i Roskilde. Distrikt Fyn med kontor i Odense. Distrikt Midt -og Sønderjylland med kontor i Aarhus samt Nordjylland med kontor i Aalborg.

Vores mission er at være landets absolut bedste og mest fleksible private parkeringsselskab.

Det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, så vi på den måde er opmærksomme på, hvordan vi sørger for, at samarbejdet fungerer efter hensigten og hvordan vi kan levere den bedst mulige service. Derfor har vi i efteråret 2020 foretaget en tilfredshedsundersøgelse blandt vores samarbejdspartnere.

Vores undersøgelse viser, at vores samarbejdspartnere i gennemsnit giver City Parkeringsservice en flot score. 9 ud af 10, når nytteværdien af vores service i forhold til udgiften vurderes og 8.2 ud af 10 af den generelle kvalitet af vores produkter og serviceydelser.
Vi er glade for vores samarbejdspartneres bedømmelser. Vi arbejder konstant på at sikre et endnu bedre samarbejde og på at løfte vores serviceniveau yderligere.

I perioden 2013-2015 har Arbejdstilsynet lavet en såkaldt tilsynsindsats om det psykiske arbejdsmiljø blandt parkeringsvagter.
City Parkeringsservice var en af de virksomheder, der var omfattet af denne indsats. Vi er i City Parkergsservice meget tilfredse med, at Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley for vores indsats på området.

Du kan læse mere om Arbejdstilsynets rapport om psykisk arbejdsmiljø for parkeringsvagter på følgende link: http://arbejdstilsynet.dk/da/tilsyn/tilsynsformer/saerlige-indsatser-psyk/afsluttende-status-parkeringsvagter.aspx.

I City Parkeringsservice går vi meget op i, at vores medarbejdere har de bedste arbejdsredskaber og er klædt på til at yde den bedste service.

Siden 2009 har vi i driften anvendt PC Parking, en IT-platform udviklet af vores datterselskab PC Parkingsystem ApS. Systemet håndterer alt fra udstedelse af kontrolafgifter, til automatisk indhentning i DMR (Digitale Motor Register), sagsbehandling og økonomi.

PC Parking er integreret med Easypark således, at der kan betales ved brug af mobiltelefoner på parkeringsarealer, hvor opstilling af billetautomater kan blive for omkostningstungt. Vi kan som de eneste tilbyde elektroniske parkeringstilladelser. Bilisten oplyser blot bilens registreringsnummer og kan derefter frit parkere på parkeringsarealet. Ved denne løsning undgår bilisten, at skulle returnere til bilen med en fysisk tilladelse.

Vores elektroniske tilgang til udførelse af parkeringskontrol medfører en væsentlig lavere fejlprocent på udstedte afgifter, samt sagsbehandlingstiden på indsigelser er branchens laveste.

Gå til toppen
Back To Top