Mobilbetaling igennem easypark eller ok app

Tjen lidt ekstra, når P-pladserne alligevel står tomme

I tidspunkter, hvor I ikke bruger jeres parkeringsarealer kunne der måske ligge en skjult indtægt til jer, ved at tilføje mobilbetalingsparkering som en mulighed

Hos City Parkeringsservice samarbejder vi med både EasyPark og OK omkring mobilbetalingsløsninger, hvilket giver mulighed for, at parkanter nemt og bekvemt kan parkere og betale ved brug af app. Løsningerne er lette for parkerende at bruge og vi sætter det hele op for jer gratis.

Med EasyPark og OK mobilbetalingsapplikation kan parkerende betale for parkering på din plads med både MobilePay, Dankort og benzinkort direkte i appen. Nemt og hurtigt.

Parkeringsløsningen kan benyttes på alle størrelser og typer parkeringsarealer.

City parkeringsservice sørger for at opsætte skiltning, hvoraf det fremgår, at der på området kan parkeres mod mobilbetaling.

Taksten for parkering kan varieres, så der for eksempel kan sættes en mindre takst i nattetimerne samt i weekenden.

Vores parkeringsvagter scanner nummerpladen ved kontrol og kan her se om bilen er godkendt til at parkere på området mod mobilbetaling.

Hvordan fungerer løsningen for den parkerende?
Mobilparkeringsløsningen fungerer på den måde, at den parkerende som ønsker at parkere på området, downloader enten EasyPark eller OK mobilapplikation og følger anvisningerne i den respektive app. Begge apps er tilgængelige for både iPhone og Android.

Alle der har en mobil telefon kan betale for en parkering underordnet hvilket abonnement man benytter.

EasyPark er Danmarks førende mobilbetalingsapplikation og OK er Danmarks allerstørste benzinkæde med flere end 670 tankstationer. Det betyder, at vi kender dine kunder, og dine kunder kender os.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

For nærmere information omkring hvordan betaling udføres på mobilen se enten www.easypark.dk eller www.ok.dk

Gå til toppen
Back To Top