Erhverv

Manglende mulighed for parkering ved arbejdspladsen er for mange et stort dagligt problem. F.eks. i forhold til medarbejdere der forgæves skal lede efter en parkeringsplads og samtidig kan konstatere, at naboejendommens medarbejdere optager parkeringsarealet. Ligeledes kan det være et afgørende parameter for, hvor virksomheder slår sig ned. Hos City Parkeringsservice har vi stor erfaring med at skræddersy individuelle og fleksible parkeringsløsninger, der sikrer tilgængelige parkeringspladser til jeres medarbejdere, kunder og leverandører.

Skræddersyede løsninger
City Parkeringsservice kan både levere løsninger til mindre erhvervsdrivende, kontorhoteller samt større virksomhedsdomiciler. Vi skræddersyr en løsning blandt vores mange produkter således, at de passer til netop jeres behov.

Eksempelvis har mindre erhvervsdrivende ofte ingen bemandede receptioner, hvorfor det kan være svært for de besøgende at afhente et traditionelt gæstekort, for at kunne parkere lovligt under deres besøg. Flere og flere af disse vælger derfor vores elektroniske parkeringsløsning, hvor den enkelte medarbejder let kan registrere besøget online, og gæsten ikke behøver at returnere til køretøjet med et fysisk gæstekort.

Derimod er scenariet meget anderledes ved virksomhedsdomiciler, hvor der oftest er bemandede receptioner klar til at tage imod kunder og leverandører. Disse kan lettere administrere en løsning med fysiske gæstekort, der er fortrykt. Dog vælger disse også ofte at gøre brug af vores tablet-løsning, hvor besøgende selv kan indtaste deres køretøjs registreringsnummer og derved opnå tilladelse til at parkere på området under deres besøg. Det smarte ved de elektroniske parkeringstilladelser er selvfølgelig, at der spares tid, idet der ikke skal returneres til køretøjet med et fysisk gæstekort.

Ved kontorhoteller oplever vi ofte, at der er et ønske om, at parkeringspladsen opdeles således, at hver virksomhed har deres egne faste parkeringspladser, eller at området indrettes med opdelte områder til personale og gæsteparkering. City Parkeringsservice opsætter tydelig skiltning, der anviser, hvor der skal parkeres, og ydermere kan vi tilbyde opmærkning af parkeringsbåse, så det tydeligt fremgår, hvilke båse der tilhører hvilken virksomhed.

Samarbejdet
Hos City Parkeringsservice hænger vi ikke vores samarbejdspartnere op på lange uopsigelige samarbejdsaftaler, men derimod aftaler der kan opsiges fra dag til dag. Vi mener, at vores service og fleksibilitet skal være årsagen til, at man vælger City Parkeringsservice. Derfor er vi heller aldrig længere væk end ét telefonopkald, hvis I har behov for os. Det gælder både, hvis I har behov for at få tilkaldt en parkeringsvagt, eller hvis uheldet er ude, og der fejlagtigt skulle være blevet udstedt en kontrolafgift, som skal annulleres. Vores opgave er at løse jeres problem med generende og uvedkommende parkering, og det forsøger vi at gøre så smidigt som muligt.

KONTAKT OS:
City Parkeringsservice A/S
FORDELE
• Skræddersyede parkeringsløsninger.
• Mulighed for elektroniske parkeringstilladelser.
• Nem og smidig løsning af jeres parkeringsproblemer.
• Aftaler der kan opsiges fra dag til dag.
REFERENCER
• Datea
• DEAS
• Danske Bank
• Sparekassen Fyn
• Post Danmark
• PH Metropol
• Københavns Universitet

Gå til toppen
Back To Top