Butik

Som forretningsdrivende er det utrolig vigtigt, at kunderne har mulighed for at parkere i nærhed af butikken. Kunderne vælger at handle, hvor der er nem, sikker og tilgængelig parkering. Hos City Parkeringsservice har vi stor erfaring med parkeringsløsninger til butikker, der sikrer, at parkeringsforholdene er optimale og ikke bliver kaotiske, således at det afholder potentielle kunder fra at handle i butikken. Det kan derfor have stor betydning for den daglige omsætning at vælge et parkeringsselskab, som forstår vigtigheden af jeres udfordringer som forretningsdrivende.

Derudover står vores servicemindede og uniformerede personale klar til at tage dialogen med bilisterne, uanset om det drejer sig om råd og vejledning, eller om de er uforstående overfor en kontrolafgift. Vores uddannede parkeringsvagter forstår samtidig, at der skal udvises en vis fleksibilitet og konduite overfor de handlende. Vi kan tilkaldes 24 timer i døgnet alle ugens dage, og vores skiltning og tilstedeværelse har en præventiv effekt over for uønskede elementer på parkeringsarealet.

P-skive påbud og gæstekort
En af mulighederne kan være at indføre et p-skive påbud, der giver de handlende mulighed for på en nem måde at opnå tilladelse til lovlig parkering på området. Desuden kan et p-skive påbud være med til at optimere antallet af handlende, idet der sker en større udskiftning af køretøjer på parkeringsarealet. Der kan dog være ulemper ved p-skive påbuddet. Eksempelvis kan udefrakommende stadig parkere på området, så længe de blot har stillet deres p-skive, uanset om de er handlende i butikken eller ej. Til butikker med færre besøgende kan det være en løsning at indføre gæstekort med en meget kort gyldighedsperiode, som skal afhentes i butikken. Det sikres hermed, at det rent faktisk er kunder til butikken, der parkerer på området.

Elektroniske tilladelser og tablet-løsninger
I stedet for fysiske tilladelser er det en mulighed at anvende elektroniske tilladelser. Med disse elektroniske tilladelser er det muligt at give kunden tilladelse til parkering på området uden at skulle lægge en fysisk tilladelse i forruden. Eksempelvis kan der ved butikkens indgang opsættes en tablet, hvorpå kunden selv kan indtaste køretøjets registreringsnummer og derved opnå en gyldig tidsbegrænset parkeringstilladelse. Dette bevirker, at man fysisk skal ind i butikken for ikke at registrere parkeringen.

Tablet-løsningen er udviklet med henblik på at give kunden den nemmest mulige adgang til parkering, når der skal handles. Derudover kan der desuden indhentes data omkring de kunder, der handler i butikken, hvilket giver en unik mulighed for at kategorisere kundebasen ud fra geografiske områder, og som blandt andet kan bruges til at målrette markedsføringen.

Fleksibilitet
I vores aftaler er der altid tilknyttet faste kontaktpersoner hos jer, som til enhver tid kan annullere afgifter, hvis uheldet er ude, og der fejlagtigt skulle være blevet udstedt en kontrolafgift. Mulighederne er mange, og det er vigtigt for os at understrege, at vilkårene for parkering på området kan tilrettelægges fuldstændigt efter jeres, og ikke mindst jeres kunders behov.

KONTAKT OS:
City Parkeringsservice A/S
FORDELE
• Større omsætningspotentiale.
• Tilfører værdi til samarbejdspartneren.
• Fleksibelt og servicemindet personale.
• Personlig kontakt og altid mulighed for at annullere afgifter.
REFERENCER
• Shell
• Statoil
• Tiger
• McDonald’s
• Fitness World
Gå til toppen
Back To Top